Privacyverklaring Bewegingstechniekvanselst

 

Privacyverklaring  Bewegingstechniekvanselst.

Dit is een privacyverklaring van Bewegingsyechniekvanselst te Sprang-Capelle ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 54536359  SBI -code 85519 overige sport en recreatie onderwijs.

Bewust of onbewust deelt u gegevens met ons wij vinden het van groot belang dat er zorgvuldig word omgegaan met uw gegevens.

Gegevens die wij van u ontvangen zijn op geen enkele wijze inzichtbaar voor derden ook worden gegevens die in ons bezit zijn nooit aan derden verstrekt.

Foto's en video opnames van (sport)activiteiten.

Wij maken bezoekers van onze sport opleiding er op attent dat er door onze opleiding foto's of video-opnamen gemaakt kunnen worden van trainingsactiviteiten Deze worden dan in dat geval gedeeld op de website /social media van de sport opleiding.

Hier gaan wij zorgvuldig mee om: wij plaatsen geen ongepaste foto's en/of video's.

Mocht u of uw kind echter op een bepaalde foto of video staan en dit niet wensen, dan kunt u dit mailen naar vanselst@home.nl op eerste verzoek zullen wij dan betrokkene onherkenbaar maken op de foto/video of deze verwijderen van de website of social media van de sportschool.

Beveiliging (Persoons gegevens)

Bewegingstechniekvanselst heeft passende maatregelen getroffen om uw persoons gegevens te beveiligen, zo zorgen wij ervoor dat niemand anders dan alleen de eigenaar toegang heeft tot de gegevens.

Wijziging van het privacybeleid

Op de website zal steeds de meest recente versie van onze privacyverklaring staan opgenomen.

 

Bewegingstechniek van Selst

 

Nieuwe reacties

19.10 | 20:00